torsdag 13 juni 2013

Bo fler än två vuxna.

Jag och min livspartner har, sedan vi kom på att jag också vill ha en flickvän, diskuterat möjligheterna att bo ihop alla tre. Ingen av oss var speciellt negativa emot det, mer än att vi utåt sett skulle hyra ut ett rum till en vän. Dock är det så att vi bor i en trea och ena sovrummet har min livspartners barn från ett tidigare förhållande, han är bara här varannan helg så meningen är att när han inte här kommer vårt gemensamma lilla knyte att ha rummet för sina leksaker och till slut blir det ju hennes rum. Så det finns ingen plats för ännu en till.

Dessutom har vi funderat på hur vi ska göra med den lilla eftersom vi inte vill att knytet ska se mig kyssa någon annan, eller något sådant. Eftersom knytet är så pass litet ännu och inte förstår så mycket så hade det inte gjort något ändå, men vi har sagt emot det än så länge. Hade blivit något seriöst hade det nog varit en helt annan sak.

Hur som helst så har det skapat lite problem nu när vi fått barn och vi diskuterar lite hur man skulle göra och om vi kommer till den punkten med att jag hittar en flickvän det blir seriöst med, ska vi då komma ut med att jag är poly? Mycket funderingar, diskussioner och tankar.. Därför jag har bloggen att skriva av mig i.

1 kommentar:

  1. Se nu inte min fråga som en anklagelse mot er barnuppfostran. Jag har inte barn själv, så jag är lite nyfiken på hur ni resonerar. Varför vill ni inte att den lilla skall se dig tillsammans med någon annan? Om ni som vuxna är okej med det, varför är det då något som måste döljas för barnet?

    SvaraRadera